Nagy tamponnyomó tapasztalat.A tamponnyomás röviden:
Kis méretű, részletgazdag nyomatok esetén a tamponnyomás a jó választás. A tamponnyomó technológia jól használható domború, ívelt felületek emblémázására. A grafikáját filmre visszük, majd ebből klisét készítünk. A klisé segítségével a mintát egy szilikon gumi adja át a nyomtatandó tárgy felületére
.

Tamponnyomás Budapest. Toll tamponnyomás.Tamponnyomás reklámtárgyakra - toll emblémázás
Golyóstoll, faceruza, kulcstartó, falióra, számológép, pendrive,  irodaszerek, határidőnapló,  notesz, öngyújtó,  ceruza,  reklámajándéktárgyak stb. Kőralakú, ívelt,  homorú, sík,   felületre ajánlott apró vonalakat nyújtó  technika a tamponnyomás. Várjuk tamponnyomó megbízásait Budapesten!

Nagy tamponnyomó tapasztalat.További felhasználási példák a tamponnyomásra:
digitális képkeret, golflabda, előlapok, műanyagtárgyak, irodai eszközök, játék, pendrive, mobiltelefon, számológép, műszerdoboz, pókerzseton. A tampon  nyomás jól használható íves, sík vagy  nehezen hozzáférhető helyekre. A hátránya, hogy csak kis méretben lehet használni nálunk ez a méret 5-6 cm, de ez minta függő.

Grafikai fájl formátumok leadása a tamponnyomó munkákhoz.

Mi elvégzünk Önnek a nyomdai előkészítési munkát. Logó tervezés, színrebontás, retusálás, szkennelés, feliratok készítése. Ha  kész grafikája, akkor grafikát alábbi formátumokban kérjük.
 
cdr - Coreldraw X8-ig
ai - Adobe Illustrator 12 -ig (CS2)
ps, prn, - Postscript (levilágításra alkalmas fájlok)
eps - Encapsuled Post Script
psd - PhotoShop tif - Általános formátum
jpg – A legelterjedtebb formátum, minőségveszteséggel. doc - World fájlok. Lehetőleg ne word-ben küldjék a terveiket!