A Transzfernyomás alkalmazási területei

 

Transzfernyomással készült termékek.Sokféle felületre alkalmazható. Íme néhány példa: sötét és színes póló. Galléros póló másképpen nevezve piké póló. Baseball sapka, mezek sorszámozása, munkaruha, utatzó táska,  nyakpánt, sportmez feliratozás, utazótáska, nyakkendő, széldzseki,  egérpad, póló, strandlabda,  és még rengeteg minden más. Pólónyomás is kivitelezhető.

Transzfernyomás eljárások fajtái.Nem árt tudni: textilre két fajta  transzfernyomási technikát használunk. A hidegen és forrón lehúzhatót. A hidegen lehúzhatónál meg kell várni amíg a matrica  lehűl, majd húzza le papírt. A Hot Split-nél felvasalt matrica a vasaló felnyitása után azonnal lehúzható. Az utóbbi technikával vékonyabb festékréteg kerül az anyagra, és a nyomat tapintása természetes lesz. Az általunk legyártott transzfermatrica házilag is felvasalható.

Transzfernyomás eljárások fajtái.Használati utasítás: az általunk gyártott transzfermatrica házilag is felvasalható. Arra kell ügyelni, hogy a transzfermatrica ne legyen nagyobb, mint a vasaló felülete.
Mosás:
40 fokos vízben a termék kifordítva legyen.
Vasalás: a mintát nem szabad vasalni, mert megolvadhat.